Programok, kirándulás tavasztól őszig

 

Ismerje meg Lungau síszezonon kívüli programjait, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy akár kettesben, akár pedig családdal egy igazán tartamas, izgalmas és pihentető kikapcsolódást nyújtsanak.

Mivel a falu a tengerszint felett kb 1100 m-en található, így nyáron is nagyon kedvező az éghajlat a regenerálódásra, hiszen éjszaka lehül a levegő, így klímaberendezést szinte keresve sem találunk, aminek egészségre ártalmas hatásáról mindenki eleget halott már.

Szállásunk az Önök minél jobb kiszolgálása érdekében csatlakozott a "LUNGAU CARD" partnerei közé, ami lehetővé teszi, hogy akár teljesen ingyenesen igénybe vegyék a környék legjobb programjait.

Néhány ötlet:

Túrázás: 

Az új ANTI-AGING (korosodás-gátló)  forma: hegyi túrázás

A tengerszint feletti 1400 - 2000 méteres magasságban az emberi testet egy "ingerklíma" veszi körül. A szervezet, a szív- és keringési rendszer automatikusan intenzívebb működésbe lép, sejtjeink a tápanyagokat gyorsabban égetik el. Bőrünk hatékonyabban van vérrel ellátva, és testünkben elkezd érvényesülni az öntisztítás funkciója. Sejtjeink oxigénellátása javul. Ez az "újforráseffektus" csakis a tengerszint feletti magasságtól függ. Aki magát fiatalnak érezve szeretne túrázni, az a Lungau régióban a legjobb helyre talált. Hiszen itt a legváltozatosabb túraútvonalak és egyéb különleges ajánlatok várják.

Túra ajánlatankat ITT találja

Nordic Walking:

 

Mariapfarr Ausztria legnagyobb Nordic Walking nyomvonalán fekszik. A teljes hossza 119 km, vendégek 15 jól kitáblázott Nordic walking pályát tudnak használni

Nordic Walkng ajánlatunkat ITT találja

Várak:

 

Panziónk közelében több osztrák vár is található, amelyek különböző programokkal várják a nyári időszakokban a látogatókat.

Várlátogatásra az ajánlatainkat ITT találja

Strandolás:

 

Vendégeink a háztól kb 200 m-re találják az első strandot, de 05.01 és 10.31 között 4 különböző strandot látogathatnak meg ingyenes vagy kedvezményes belépővel. Használja ki, strandoljon akár minden nap más strandon INGYEN.

Részletes beszámolónkat a strandokról ITT találja

 

Gyerekeknek:

 

LUNGAU számtalan jobbnál jobb gyermekprogramot kínál, a kisvasúttól a várlátogatáson át a kalandparkig. A szülők pihenése érdekében lehetőség van a délutáni gyermekprogramoknál képzett pedagógusokra bízni a feügyeletet.

A tematikus menüpontokban felsorolt programokon kívül ITT találja a további gyerekprogramokat.

 

Egyéb programlehetőségek:

 

Részletes ajánlatainkat ITT találja.

 

Ingyenes programok:

 

Mint LUNGAU CARD partner külön kigyűjtöttük, hogy milyen programok azok, amelyet vendégenk 05.01 és 10.31. között teljesen ingyenesen vehetnek igénybe. Részletesen ITT tudja megnézni.